**********

>> AKTUÁLNÍ INFORMACE

**********

Tuším, že vás nebude mnoho, ale přece ještě někteří pokračujete s Vezmi a čti celou Bibli. Dokonce jsem dostal jeden mail, který mě povzbudil k doplnění plánu pro aplikaci And Bible. Sdílím tedy aktualizaci plánu:

 ►VaC2014.properties

(uložíte - např. pravé tlačítko myši "uložit jako" - a přepíšete případný stávající soubor v umístění typu sdcard/jsword/readingplan)

Květnová prodleva souvisela s tím, že jsme se dostali k deuterokanonickým knihám. Dobrou zprávou je, že - patrně také přispěním Matěje Cepla - autor aplikace And Bible zprovoznil zobrazování deuterokanonického obsahu. Bohužel s ním dosud nelze pracovat skrze čtecí plán (nahlášeno). Autor nám byl příznivě nakloněn a od verze 2.1.1 už vše běží, jak má.

Osobně jsem si stáhl překlad z biblenet.cz a vytvořil si modul použitelný v And Bible. Deuterokanonické knihy jsem si dal do záložek, které lze v této aplikaci též štítkovat. Obávám se nicméně, že s ohledem na autorská práva (a také nedopřipravení přídavků k Ester a Danielovi) bych neměl tento modul/překlad bez dalšího dávát v plén.